Natječaji

Odluka o izboru za radno mjesto Suradnik za projekte i organizaciju događanja

Na temelju članka 10. Pravilnika o radu i unutarnjem ustrojstvu Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar donijela se Odluka o izboru. 

Poziv na testiranje za radno mjesto Suradnik za projekte i organizaciju događanja

Poziv na testiranje za radno mjesto Suradnik za projekte i organizaciju događanja - 1 izvršitelj (m/ž) na određeno puno radno vrijeme. 

Suradnik za projekte i organizaciju događanja

Natječaj za radno mjesto Suradnik za projekte i organizaciju događanja - 1 izvršitelj (m/ž) na određeno puno radno vrijeme. 

Natječaj za imenovanje ravnatelja/ice CUK-a

Natječaj za imenovanje ravnatelja/ice Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar - 1 izvršitelj (m/ž) na određeno puno radno vrijeme. Više informacija u samom tekstu Natječaja.

Odluka o donošenju Godišnjeg plana raspisivanja javnih poziva za jednokratno financiranje programa, projekta i javnih potreba sredstvima Proračuna Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar 2022

Odluka o donošenju Godišnjeg plana raspisivanja javnih poziva za jednokratno financiranje programa, projekta i javnih potreba sredstvima Proračuna Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar za 2022. godinu

Odluka o izboru za radno mjesto Viši stručni suradnik za obrazovnu djelatnost

Na temelju članka 10. Pravilnika o radu i unutarnjem ustrojstvu Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar ravnateljica gđ.a Galkowski donesla je odluku o izboru. 

Poziv na testiranje - Viši stručni suradnik za obrazovnu djelatnost

Poziv kandidatima na testiranje za za radno mjesto Viši stručni suradnik za obrazovnu djelatnost– 1 izvršitelj (m/ž) na neodređeno puno radno vrijeme, koji je bio objavljen u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, Područnom uredu u Bjelovaru i na Oglasnoj ploči Grada Bjelovara, da pristupe testiranju prema rasporedu.