Natječaji

Odluka o odabiru najpovoljnije ponude predmeta nabave: usluga nabave i tiska majica za provedbu BOK festa 2024. godine

U nastavku se nalazi dokument o odabiru najpovoljnije ponude predmeta nabave: usluga nabave i tiska majica za provedbu BOK festa 2024. godine.

JAVNI POZIV za sudjelovanje u projektu „The Creative Industries Development Centre“

Pozivamo sve zainteresirane punoljetne osobe koje se bave ili imaju interes za kreativne industrije da se prijave za sudjelovanje u projektu "The Creative Industries Development Centre".

Prijaviti se možete popunjavanjem Prijavnog obrasca dostupnog na poveznici https://docs.google.com/document/d/1G3MC8GbW8b_0zMms-mP9yJoibKoS2q7R/edit?usp=sharing&ouid=116796771112130341515&rtpof=true&sd=true.

Dokument preuzmite, popunite i popunjen pošaljite na e-mail adresu: projekt.kul.crea@gmail.com ili ga osobno dostavite na adresi Petra Preradovića 2/III, 43000 Bjelovar.

Prijavni obrazac potrebno je popuniti u potpunosti te potpisati privolu za obradu osobnih podataka. 

Odluka o odabiru najpovoljnije ponude predmeta nabave: usluga tiska promotivnih materijala za provedbu BOK festa 2024. godine

U nastavku se nalazi dokument o odabiru najpovoljnije ponude predmeta nabave: usluga tiska promotivnih materijala za provedbu BOK festa 2024. godine.

Poziv na dostavu Ponuda za informatičku opremu

Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar poziva kvalificirane ponuđače da dostave svoje ponude za informatičku opremu koja se nabavlja u sklopu projekta "The Creative Industries Development Centre", 101131652. Projekt zahtjeva nabavu 10 prijenosnih računala i 1 pametne ploče s projektorom.

U nastavku se nalazi dokument poziva na dostavu ponuda za informatičku opremu, obrazac ponude, troškovnik za nabavku informatičke opreme, te ugovor o jednostavnoj nabavi robe.

Odluka o odabiru ugostitelja koji su ostvarili pravo na zakup lokacije za obavljanje ugostiteljske djelatnosti na manifestaciji - ROCK FESTIVALA “ZBRDA, ZDOLA”  odluka_o_odabiru

U nastavku se nalazi Odluka o odabiru ugostitelja koji su ostvarili pravo na zakup lokacije za obavljanje ugostiteljske djelatnosti na manifestaciji - ROCK FESTIVALA "ZBRDA, ZDOLA"

 

odluka_o_odabiru_ugostitelja_koji_su_ostvarili_pravo_na_zakup_lokacije_za_obavljanje_ugositeljske_djelatnosti_na_manifestaciji_rock_festivala_Zbrda, Zdola.pdf

Javni poziv za pružanje ugostiteljskih usluga na Rock festivalu Zbrda zdola

Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar, kao organizator  zabavno-kulturne manifestacije - Rock festivala "Zbrda zdola"

dana 18. kolovoza 2023. godine objavljuje

JAVNI POZIV

za pružanje ugostiteljskih usluga na manifestaciji - Rock festival "Zbrda zdola"

 

Tekst javnog poziva i prijavnica nalazi se u prilogu.

javni_poziv_pruzanje_ugostiteljskih_usluga_zbrda,zdola.pdf

prijavnica_za_zakup_lokacije_za_obavljanje_ugostiteljske_djelatnosti_zbrda,_zdola.pdf

Odluka o davanju u zakup dodatne lokacije za obavljanje ugostiteljske djelatnosti Terezijana 2023.

U prilogu se nalazi Odluka o davanju u zakup dodatne lokacije za obavljanje ugostiteljske djelatnosti Terezijana 2023.

 

odluka_o_davanju_u_zakup_dodatne_lokacije_za_obavljanje_ugostiteljske_djelatnosti-1.pdf

Odluka o proširenju ponude ugostiteljima na manifestaciji Terezijana 2023.

U prilogu se nalazi Odluka o proširenju ponude ugostiteljima u sklopu manifestacije Terezijana 2023.

odluka_o_prosirenju_ponude_ugostiteljima_9.6.2023.pdf

Odluka o odabiru ugostitelja koji su ostvarili pravo na zakup lokacije za obavljanje ugostiteljske djelatnosti na manifestaciji „Terezijana 2023.“

U nastavku se nalazi Odluka o odabiru ugostitelja koji su ostvarili pravo na zakup lokacije za obavljanje ugostiteljske djelatnosti na manifestaciji „Terezijana 2023.“

odluka_o_odabiru_ugostitelja_i_popis.pdf