UVJETI UPISA : Završena četverogodišnja srednja škola.

TRAJANJE I NAČIN IZVOĐENJA NASTAVE: Program traje 350 sati i nudi fleksibilnost u učenju. Online predavanja u stvarnom vremenu olakšavaju pristup iz udobnosti vašeg doma. Dodatno, učenje temeljeno na radu pruža praktično iskustvo u specijaliziranim učionicama ili kod poslodavaca s kojima imamo suradnju. To znači da učenje postaje dinamično i prilagođeno stvarnim projektima.

- teorijska nastava: 102 sata

- učenje temeljeno na radu: 118 sati

- samostalna aktivnost polaznika: 130 sati

KOMPETENCIJE KOJE STJEČETE: Ovaj program pruža širok spektar kompetencija koje vam omogućuju da uspješno sudjelujete u upravljanju projektima. Od planiranja do praćenja i izvještavanja, bit ćete opremljeni vještinama potrebnim za izvrsnost u projektima. Evo nekoliko ključnih kompetencija:

- Planiranje i provedba projektnih aktivnosti.

- Upravljanje dokumentacijom vezanom uz projektne aktivnosti.

- Učinkovita komunikacija s dionicima.

- Osiguranje vidljivosti projekta.

- Praćenje troškova i financijska likvidnost projekta.

- Upravljanje e-dokumentima za administrativnu podršku.

- Izrada izvješća o postignutim ishodima projekta.

- Identifikacija faza provedbe projekta.

- Izrada projektnih prijedloga za klijente.

- Pridržavanje normativnih akata i standarda u poslovanju.

ZAVRŠETAK PROGRAMA: Osim stjecanja dragocjenog znanja, uspješnim završetkom programa stječete Uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e radnu knjižicu.

HZZ VAUČER ZA OBRAZOVANJE ZAPOSLENIH I NEZAPOSLENIH OSOBA: Program je u potpunosti pokriven vaučerom, čineći ga dostupnim za sve.

PRIJAVITE SE ODMAH: Vaša budućnost počinje ovdje! Za dodatne informacije i prijavu, obratite se na info@cuk.hr ili na 043/241-298.

KLJUČNE PREDNOSTI POLAZNIKA KOJI ZAVRŠE PROGRAM:

- Kvalifikacija za rad u različitim sektorima: Asistenti za upravljanje projektima imaju široku primjenjivost u različitim industrijama. Bilo da je riječ o IT-u, građevini, zdravstvu ili bilo kojem drugom sektoru, vještine upravljanja projektima su tražene.

- Povećanje zaposljivosti: Stjecanje ovih vještina čini vas konkurentnijim na tržištu rada. Poslodavci traže osobe koje su sposobne organizirati i voditi projekte.

- Veće mogućnosti za napredovanje: Osobe sa završenim programom imaju bolje izglede za napredovanje u svojim karijerama. 

- Razvoj organizacijskih vještina: Program uči polaznike kako efikasno planirati, organizirati i nadzirati projekte. Ove vještine su korisne i izvan profesionalnog okvira.

- Komunikacijske vještine: Upravljanje projektima uključuje suradnju s različitim dionicima. Program razvija vaše sposobnosti komunikacije i suradnje.

- Zarada i financijska stabilnost: Mnogi projektni asistenti imaju dobre plaće zbog svojih specifičnih vještina. Financijska stabilnost je često posljedica uspješnog upravljanja projektima.

- Globalna mobilnost: Ove vještine su tražene širom svijeta. Ako želite raditi u inozemstvu, kvalifikacija u upravljanju projektima može vam otvoriti vrata.

- Osobni razvoj: Učenje kako planirati i rukovoditi projektima također doprinosi vašem osobnom razvoju. Povećava vašu sposobnost rješavanja problema i donošenja odluka.

- Zadovoljstvo poslom: Rad na projektima može biti izazovan, ali i iznimno zadovoljavajući. Osjećaj postignuća kada projekt uspješno završi može biti motivirajuć.

- Pozitivan doprinos društvu: Mnogi projekti imaju pozitivan utjecaj na društvo, bilo da se radi o humanitarnim projektima, očuvanju okoliša ili infrastrukturnim projektima. Kao asistent za upravljanje projektima, možete biti dio pozitivnih promjena.

 

Uzmite kontrolu nad svojom budućnošću s našim programom za Asistente/asistentice za upravljanje projektima. 

 

Zanima vas Asistent/asistentica za upravljanje projektima?

Pošaljite nam upit za dodatne informacije i prijavu

  Cjeloživotno učenje - Sve