UVJETI UPISA: Završena četverogodišnja srednja škola iz područja geodezije.

TRAJANJE I NAČIN NASTAVE: Naš program traje 75 sati i nudi fleksibilnosti, uz mogućnost izvođenja programa na daljinu u realnom vremenu. 

KOMPETENCIJE KOJE SE PROGRAMOM STJEČU: 

- numerički obraditi podatke

- grafički obraditi podatke

- obraditi podatke primjenom geoinformatičkih postupaka

- prikazati podatke primjenom geoinformatičkih postupaka

- primijeniti IKT u prikupljanju, obradi i prikazivanju prostornih podataka

- primijeniti licencirani softver

- provjeriti ispravnost informatičke i komunikacijske opreme i pribora

ZAVRŠETAK PROGRAMA: Nakon uspješnog završetka, steknut ćeš 3 CSVET bodova i demonstrirati svoje znanje kroz praktične vještine i projektni zadatak. Osim stjecanja dragocjenog znanja, uspješnim završetkom programa stječete Uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e radnu knjižicu.

HZZ VAUČER ZA OBRAZOVANJE ZAPOSLENIH I NEZAPOSLENIH OSOBA: Nema razloga za brigu o troškovima. Program obrazovanja je u potpunosti pokriven vaučerima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ).

PRIJAVITE SE ODMAH: Spreman/a si za korak prema stručnoj izvrsnosti u geodeziji? Prijavi se i stvori si svijetlu budućnost s nama!

KLJUČNE PREDNOSTI POLAZNIKA KOJI ZAVRŠE PROGRAM:

- Ekspertiza u geodeziji: Postajete stručnjak u geodeziji s dubokim razumijevanjem numeričke i grafičke obrade podataka.

- Geoinformatička profesionalnost: Osposobljeni ste za primjenu geoinformatičkih postupaka i tehnologija za precizno prikazivanje prostornih podataka.

- Licencirani softverski poznavatelj: Imate znanje i iskustvo u korištenju licenciranog softvera, što vas čini konkurentnima na tržištu rada.

- Svestranost i prilagodljivost: Razvijate vještine koje vam omogućuju provjeru i održavanje informatičke i komunikacijske opreme u geodezijskom kontekstu.

- Povećane karijerne mogućnosti: Stečenim znanjem i kompetencijama otvaraju se vrata raznim karijernim prilikama u području geodezije.

Nakon završetka programa, bit ćete spremni za izazove u geodeziji i imat ćete konkretne vještine koje će vam pomoći u napredovanju u ovoj dinamičnoj industriji.

Više informacija na info@cuk.hr ili na 043/241-298.

 

Zanima vas Napredna primjena CAD-a u geodeziji?

Pošaljite nam upit za dodatne informacije i prijavu

  Cjeloživotno učenje - Sve