UVJETI UPISA
U program osposobljavanja za priprematelja/icu pizze može se upisati osoba koja ima :
- završenu najmanje osnovnu školu
- navršenih 15 godina
- liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova priprematelja pizza
- važeća sanitarna knjižica.

TRAJANJE PROGRAMA

Program osposobljavanja u trajanju od 154 sata realizirat će se redovitom ili konzultativno-instruktivnom
nastavom

KOMPETENCIJE KOJE POLAZNIK STJEČE ZAVRŠETKOM PROGRAMA

1. Pripremiti namirnice za pizzu sukladno normativima i recepturi
2. Koristiti različite ugostiteljske uređaje i pribor na pravilan način
3. Pripremati različite vrste pizza
4. Provoditi ispravno čuvanje i skladištenje proizvoda
5. Komunicirati u radnoj sredini na primjeren način
6. Primijeniti pravila osnovne higijene, održavati higijenu prostora pri korištenju prostorija, uređaja
i pribora za pripremanje pizza
7. Primijeniti pravila zaštite na radu i zaštite od požara pri korištenju prostorija, uređaja i pribora za
pripremanje pizza te pružiti prvu pomoć
8. Rukovati gotovim proizvodom te ga pripremiti za prodaju

 

Zanima vas Priprematelj Pizze?

Pošaljite nam upit za dodatne informacije i prijavu

Prethodni
  Sobarica
Sljedeći
Bravar  
  Cjeloživotno učenje - Sve