14. 09. 2022.
 
CUKni na kviz!!!

CUKni na kviz utorkom je novi, ovogodišnji projekt Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar. Pokrenut je s ciljem popularizacije kvizova i kvizaških natjecanja, a lokacija bjelovarskog BOHO parka idealan je prostor za provođenje slobodnog vremena u ugodnom društvu s privlačnim dodatkom testiranja vlastitog znanja i usputnog učenja tijekom izlaska.

Ono po čemu se CUKni na kviz ističe su jedinstvena i originalna struktura kviza sa 35 pitanja i velikim brojem različitih kategorija, tematska raznolikost, visoka razina organizacije, i prije svega ogromna strast i predanost organizaciji i kreaciji kvalitetnog kvizaškog programa. Naš voditelj kviz programa Sandro Toth profesionalac je u sudjelovanju na kvizaškim natjecanjima, ali sada već, i profesionalac u organizaciji kvizova.

Uzbudljiv i napet, pristupačan, ali dovoljno izazovan, u opuštenoj atmosferi, ali s pravom dozom zdrave kompetitivnosti, CUKni na kviz je koncipiran kao najbolja moguća kvizaška zabava ne samo za iskusne ekipe nego i za novopečene, znatiželjne entuzijaste.

Kvizovi su koncipirani kao kviz opće kulture i općeg znanja tako da u njemu mogu sudjelovati i odrasli i klinci, ali Sandro priprema i specijalna izdanja kviza pa sve buduće pojedince i kvizaške ekipe očekuje i glazbeni kviz koji je na rasporedu već sljedeći utorak 13. rujna.

A kako zapravo izgleda naš CUKni na kviz utorkom?

Okupite ekipu s kojom inače pijete kavu i prijavite se na info@cuk.hr ili na 043/241-298 i 095/9099-214. U BOHO park dođite 10-ak minuta prije 18:00 sati kako bi zgrabili željeni stol. Udobno se smjestite tako da dobro vidite platno na kojem će se pojavljivati zadana pitanja, a Sandro će vam prije početka na stol donijeti pitanja na papiru (u slučaju da ste kratkovidni:)) i olovku. Kviz ćemo pauzirati sa dvije pauze kako bi Sandro imao vremena pregledati vaše odgovore i dodijeliti vam bodove na temelju točnih odgovora. Nakon toga, na platnu ćemo prikazivati točne odgovore. Nakon što odgovorite na sva pitanja i zajedno na platnu prođemo točne odgovore, Sandro će proglasiti najuspješniju ekipu.Za ekipe prijavljene na CUKni na kviz utorkom CUK uvijek pripremi i male nagrade.

Redovito pratite našu Facebook i Instagram stranicu kako bi bili saznali friške kvizaške vijesti i objave vezane uz CUKni na kviz.

Za sve informacije i pitanja možete nas kontaktirati na info@cuk.hr, u inbox naših društvenih mreža ili na tel 043/241-298.

Vidimo se u utorak!

  Vijesti i događanja - Sve