17. 03. 2024.
 
KUL projekt - informativne radionice za zainteresirane

Centar za cjeloživotno učenje i kulturu (CUK) Bjelovar poziva vas da se pridružite informativnim radionicama u sklopu projekta "Centar za razvoj kreativnih industrija" (KUL).

Ove informativne radionice pružaju priliku za sve zainteresirane pojedince koji žele svoju kreativnost pretvoriti u izvor prihoda i educirati se o poduzetništvu u kreativnim industrijama.

Razvoj poduzetništva u kreativnim industrijama nosi sa sobom niz mogućnosti za pojedince koji se uključe u ovaj projekt. Sudionici će imati priliku razviti svoje kreativne ideje u profitabilne poslovne poduhvate kroz program projekta. Bit će educirani i povezani s kreativcima iz partnerskih zemalja, te će im biti osigurano znanje potrebno za pokretanje poslovanja u sektorima mode i dizajna, umjetničkih zanata ili održivog kulturnog turizma. Također, sudjelovanje u aktivnostima Razvojnog centra kreativnih industrija omogućuje razmjenu ideja i iskustava te pristup novim tržištima i poslovnim prilikama.

Pozivamo vas da se p'ridružie i iskoristite prilicku za osobni i profesionalni razvoj te ih potaknete da se pridruže radionici. Više informacija o projektu možete pronaći na našim stranicama na društvenim mrežama KUL projekta

Popis radionica:

  • Veliko Trojstvo, četvrtak, 21.3.2024. godine - Vijećnica, Braće Radić 28, Veliko Trojstvo,
  • Čazma, petak, 22.3.2024. godine - Hrvatski Crveni križ Gradsko društvo Crvenog križa Čazma, Milana Novačić 5,
  • Garešnica, ponedjeljak, 25.3.2024. godine - Lokalna razvojna agencija - Poduzetnički centar Garešnica, Trg hrvatskih branitelja 10,
  • Nova Rača, ponedjeljak, 25.3.2024. - Društveni dom Nova Rača, Trg Stjepana Radića 11,
  • Grubišno Polje, četvrtak, 18.4.2024. godine - Razvojna agencija Agro, Ul. Ivana Nepomuka Jemeršića 37D,
  • Rovišće, petak 19.4.2024. godine - Trg hrvatskih branitelja 2, sala centar udruga u zgradi općine,
  • Zrinski Topolovac, ponedjeljak, 22.4.2024. godine - DVD ZRINSKI TOPLOVAC, Zrinski Topolovac 274a,
  • Kapela, 23.4.2024. godine - zgrada Općine Kapela,
  • Bjelovar, 26.4.2024. godine - CUK Bjelovar, Petra Preradovića 2, III. kat.

Sve informacije možete pronaći na našoj web stranici ili se prijaviti na projekt.kul.crea@gmail.com. Vidimo se na radionicama.

KUL projekt sufinanciran je sredstvima Europske unije iz programa Kreativna Europa.

  Vijesti i događanja - Sve