20. 04. 2024.
 
Počela prodaja ulaznica za 21. Bok fest

Subota, 20. travnja, označila je početak uzbuđenja u Bjelovaru jer je službeno započela prodaja ulaznica za dugoočekivani 21. BOK Fest! Atmosfera je bila napeta i uzbuđujuća dok su se ljudi okupljali u redu, spremni osigurati svoje ulaznice za kazališne spektakle koji dolaze.

Glumac Žarko Radić, koji je ove godine prodao prvu BOK ulaznicu, bio je ganut podrškom publike. "Srce mi je puno kad vidim da publika čeka u ovakvom dugačkom redu da bi kupila ulaznicu za kazalište," izjavio je s očitim oduševljenjem. Na prodaji prvih ulaznica pridružila nam se i bjelovarska glumica Erna Rudnički, koja ove godine obnaša ulogu selektorice predstava za 21. BOK Fest. Njezin angažman u odabiru najboljih i najnagrađivanijih predstava iz Hrvatske i regije obećava festivalski program bogat vrhunskim umjetničkim doživljajima.

Dugačak red ispred blagajne, protežući se sve do pola korza, jasan je pokazatelj strastvenog iščekivanja koje Bjelovar gaji prema 21. BOK Festu. BOK Fest obećava bogatstvo umjetnosti i kulture, okupljajući publiku i umjetnike iz cijele regije. Ovogodišnje izdanje donosi izuzetne kazališne predstave i prateće događaje koji će obogatiti kulturnu scenu Bjelovara i pružiti nezaboravne trenutke svim ljubiteljima kazališta i umjetnosti.

Bjelovar je spreman za još jedan nezaboravan BOK Fest, a prodaja ulaznica predstavlja samo početak uzbuđenja koje nas čeka!

 
Počela prodaja ulaznica za 21. Bok fest
Počela prodaja ulaznica za 21. Bok fest
Počela prodaja ulaznica za 21. Bok fest
 
  Vijesti i događanja - Sve