04. 09. 2019.
 

Grupa učenja početne razine njemačkog jezika, prvog stupnja A1/1 prvi dogovor ima u četvrtak, 5. rujna u 18 sati u prostoru Pučkog otvorenog učilišta Bjelovar (prvi kat).

Grupa učenja početne razine engleskog jezika, prvog stupnja A1/1 prvi dogovor ima u četvrtak, 12. rujna u 18 sati u prostoru Pučkog otvorenog učilišta Bjelovar (prvi kat).
Bit će to prvi susreti na kojima se polaznici upisuju i dogovara raspored nastave.
Nastava stranih jezika za osnovnoškolce i srednjoškolce počet će poslije 16. rujna.
Odrasli će od ove godine engleski i njemački jezik učiti prema programima koje je odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja.
Izlaskom na ispit po CEF-u, Zajedničkom referentnom okviru za jezike Vijeća Europe kojim je unificirano procjenjivanje znanja stranog jezika, dobit će javnu ispravu, svjedodžbu za položenu razinu (A1, A2, B1, B2, C1, C2) što se upisuje u e -radnu knjižicu. Za naše polaznike, izlazak na ispit je besplatan.
One najmlađe očekuju novosti koje će učenje stranog jezika učiniti još zabavnijim i izazovnijim.
Za one nestrpljive, od ove godine u POU Bjelovar provodi ubrzane tečajeve engleskog i njemačkog jezika u trajanju od 30 sati.
Također, nudimo vam konverzacijski tečaj i tečaj poslovnog stranog jezika.
Učite i usavršavajte kod nas engleski, njemački i talijanski, a javite nam se ako ste zainteresirani za ruski, španjolski, francuski, češki ili bilo koji drugi jezik.
Obratite nam se s povjerenjem. Mi smo tu zbog Vas!
Očekujemo Vas….

  Vijesti i događanja - Sve