03. 10. 2022.
 
POČETAK NASTAVE - vizažisti

Počinje nastava za grupu polaznika za program osposobljavanja za poslove vizažista.

Ukoliko želite postati vizažist, potrebno je adekvatno obrazovanje, ali i određena doza nadarenosti. Na kraju, bitno je zadovoljstvo klijenta jer zadovoljan klijent najveći je pokazatelj uspješnosti. Profesionalni vizažista treba znati teoriju boja, dermatologiju, proporciju i oblik lica, primjenu preparativne kozmetike, primjenu dekorativne kozmetike, postupak šminkanja, tehnike šminkanja, tip kože, položaj očiju, razmak očiju, oblik obrva, usta (veličina, proporcija, obris, spušteni kutevi ), nos (dug, kratak, širok, uzak), daljnji kriteriji analize (boja kose, frizura, odjeća, dodaci, manikura, karakterne osobine), alati za šminkanje, higijenu, poslovnu i kulturnu komunikaciju, modne trendove.

Program je verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja RH, a uvjerenje o završenom programu upisujete u e-radnu knjižicu.

TRAJANJE I NAČIN IZVOĐENJA NASTAVE: Program osposobljavanja u trajanju od 140 sati realizirat će se redovitom i/ili konzultativno-instruktivnom nastavom. Teorijski dio nastave u trajanju od 32 sata realizirat će se u učionici ustanove, a vježbe u trajanju od 20 sati te praktični dio programa u trajanju od 88 sati realizirat će se pod nadzorom mentora kod poslodavca s kojim ustanova ima sklopljen ugovor o poslovnoj suradnji ili u specijaliziranoj učionici ustanove, opremljenoj odgovarajućim nastavnim sredstvima.

POČETAK NASTAVE: 10. listopad 2022. u 17:00 sati u prostorijama CUK-a

Iskoristite priliku i postanite profesionalni vizažist, a više o programu osposobljavanja u CUK-u saznajte na info@cuk.hr ili na 043/241-298 i 095/9099-214

  Vijesti i događanja - Sve