05. 07. 2021.
 

Dugo očekivana inicijativa Grada Bjelovara i Centra za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar pod nazivom IT BOOTCAMP, nezaposlenima će omogućiti usavršavanje za IT zanimanja i s 15. lipnjom krenule su i službene prijave. Cilj IT BootCampa je pridonijeti razvoju ljudskih resursa u IT industriji, povećati konkurentnost mladih na tržištu rada i poticati cjeloživotno učenje. 

Zbog velikog interesa, prijave su otvorene do 23. srpnja!

Malo više o projektu

U projekt su se uključile poznate tvrtke koje će polaznicima, putem mjere Hrvatskog zavoda za zapošljavanje za aktivno zapošljavanje „Osposobljavanje na radnom mjestu i ustanovama za obrazovanje odraslih“, omogućiti stjecanje praktičnih znanja i vještina za obavljanje poslova određenog radnog mjesta ili rad u određenom zanimanju u stvarnom gospodarskom okruženju.

Edukacije počinju 6. rujna 2021. i besplatne su za korisnike, traju 6 mjeseci i provode se uz podršku renomiranih IT tvrtki i korporacija s jakim IT odjelima. Nakon 2 mjesecu teoretske edukacije za zanimanje Java programer i Poslovni analitičar, polaznici se priključuju projektima u tvrtkama mentorima u trajanju 4 mjeseca. 

U lipnju je održana edukativna radionica, a tijekom srpnja bit će organizirane dodatne radionice na kojima će zainteresirani biti upoznati o svim detaljima edukacije. Na istim radionicama moći će čuti i stručnjake iz industrije o kakvim se zanimanjima radi, koji su preduvjeti i koje su mogućnosti zapošljavanja nakon završetka.  

Svi zainteresirani trebaju se prijaviti putem online obrasca, ostaviti svoje podatke i CV. Za dodatne informacije možete se obratiti slanjem upita na info@cuk.hr ili pozivom na broj mobitela 091 738 0166. 

  Vijesti i događanja - Sve