22. 03. 2023.
 
Proljetni praznici u CUK-u - Radionice izrade predmeta od gline za osnovnoškolce

Proljetni praznici samo što nisu stigli, a ususret njima CUK ponovno organizira brojene radionice za osnovnoškolce. Nastavljamo u našem stilu pa su i ove radionice za prijavljene polaznike BESPLATNE.

Radionice izrade predmeta od gline namijenjene su osnovnoškolcima i održavat će se  od utorka 11. do petka 14. travnja od 13:00 do 14:30 sati. Voditeljica radionica je Maja Sočec, bjelovarska kreativka i profesionalka u oblikovanju glinom.

Broj mjesta na radionicama ograničen je na 12 polaznika pa požurite sa prijavama. Svoje dijete možete prijaviti na info@cuk.hr ili na broj 043/241-298.

Ove radionice namijenjene su djeci koja žele kvalitetno provesti praznike, a mi ćemo ih radionicama nastojati potaknuti  klince na kreativno izražavanje, kroz igru i umjetnost razviti dječji interes za umjetnost, ali i radne navike. 

U isto vrijeme, klinci će raditi / stvarati vlastitim rukama, razvijati maštu te osjećaj za logiku i kreativnost, na zabavan način učiti o oblicima i bojama i  upoznati nove frendove za igru.

Veselimo se ponovnim zajedničkim druženjima u CUK-u.

Vidimo se!

  Vijesti i događanja - Sve