01. 12. 2023.
 
Spektakularni božićni koncert “In the Christmas mood” - Big band Bjelovar, Eni Jurišić i Vjeko Ključarić

Centar za Cjeloživotno Učenje i Kulturu Bjelovar s ponosom najavljuje najiščekivaniji događaj ovog prosinca - "In the Christmas Mood". Ovaj božićni koncert planiran je kao vrhunski doživljaj koji će oplemeniti vaš blagdanski kalendar i donijeti nezaboravnu atmosferu u Dom kulture Bjelovar.

Pod dirigentskom palicomBrune Bišćana  očekuje vas iznimno glazbeno putovanje uz skladbe velikana Glenn Millera i Iva Robića. Ovo nije samo koncert; ovo je doživljaj koji će vas podići na noge i ispuniti vaša srca radosti i topline.

Uz sjajni Big band Bjelovar, na ovogodišnjem božićnom koncertu nastupit će nevjerojatna Eni Jurišić i virtuoz Vijeko Ključarić.

Ulaznice za ovaj nevjerojatan događaj bit će dostupne od ponedjeljka, 4. prosinca, u prostorijama CUK-a Bjelovar. Cijena ulaznice iznosi 13,00 eura po osobi, a očekujemo veliki interes, stoga preporučujemo ranu kupnju kako biste osigurali svoje mjesto na spektaklu. Blagajna za prodaju karata otvorena je od ponedjeljka do petka od 8:00 do 18:00 sati.

Pridružite nam se 22. prosinca u Domu kulture Bjelovar i postanite dio ovog božićnog čuda. Očekuje vas večer ispunjena glazbom, emocijama i zajedništvom. "In the Christmas Mood" nije samo koncert; to je doživljaj koji ćete nositi sa sobom kao posebnu uspomenu na blagdane.

Vidimo se!

  Vijesti i događanja - Sve