16. 03. 2022.
 
DO TITULE SAMOSTALNOG KNJIGOVOĐE U SAMO TRI MJESECA

Tražite priliku za zapošljavanjem u ekonomskom sektoru ili želite otvoriti svoj obrt, ali nemate potrebna znanja iz knjigovodstva? Dođite u CUK i postanite samostalni knjigovođa. Na program osposobljavanja za samostalnog knjigovođu mogu se upisati osobe starije od 18 godina sa završenom četverogodišnjom školom, a pohađat će ga tri mjeseca.

Za to će vrijeme polaznici naučiti: obavljati računovodstveno-financijske poslove i steći vještinu unosa, obrade i kontrole knjigovodstvenih podataka u pojedinim analitičkim knjigovodstvima, izradu financijskih izvještaja, odnosno knjiženja, izradu potrebnih jednostavnih kalkulacija, obavljanja jednostavne kontrole i prikupljanja dokumentacije koja proizlazi iz poslovnih odnosa, izračunavanja troška proizvodnje po jedinici proizvoda, izračunavanja plaće te srodnih poslova. Osim toga, naučit će knjižiti, pratiti i razumjeti temeljne ekonomske kategorije poduzeća te izrađivati temeljne financijske izvještaje. Stečenim znanjem polaznici proširuju mogućnost zapošljavanja u privatnim, mješovitim, javnim i društvenim poduzećima.

Program odobrava Ministarstvo znanosti i obrazovanja i upisuje se u e-radnu knjižicu!

Nastava počinje krajem ožujka ili početkom travnja (ovisno o broju upisanih polaznika).

Prijaviti se možete pozivom na broj 043 241 298 ili slanjem maila na info@cuk.hr, a na ista nam se mjesta možete obratiti za sve upite i detalje o programu.

  Vijesti i događanja - Sve