04. 10. 2022.
 
UPISI - program osposobljavanja za WEB programera

Web programer obavlja posao pisanja i održavanja kodnih naredbi koje računalo izvršava. S obzirom na veliki broj programskih jezika, zanimanje web programera tako obuhvaća i širi spektar poslova. Od upoznavanja načina pisanja glavnih kodnih naredbi sveprisutnih u skoro svim programskim jezicima do onih čija primjena se odnosi samo na područje web razvoja. U okviru područja razvoja, programer paralelno obavlja i dodatne potporne aktivnosti uključujući upravljanje projektom, konfiguracijom, mogućim rizicima i dr. Zanimanje postavlja dobre temelje za direktno uključivanje na tržište rada kao i za daljnji nastavak obrazovanja. Program obrazovanja je u potpunosti pokriven vaučerom HZZ-a za zaposlene i nezaposlene osobe.

UVJETI UPISA: Završena trogodišnja srednja škola.

TRAJANJE I NAČIN IZVOĐENJA NASTAVE: Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije web programiranje provodi se redovitom nastavom u trajanju od 225 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa na daljinu u realnom vremenu. Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 45 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 90 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od  90 sati. Učenje temeljeno na radu obuhvaća situacijsko učenje i izvršenje konkretnih radnih zadaća u stvarnim i/ili simuliranim uvjetima.

POČETAK NASTAVE: listopad 2022. 

Iskoristite priliku i postanite WEB programer, a više o programu osposobljavanja u CUK-u saznajte na info@cuk.hr ili na 043/241-298 i 095/9099-214

  Vijesti i događanja - Sve