15. 03. 2023.
 
UPISI u program Internet marketing i brendiranje

Ako vam fali svježeg znanja iz ovog područja kako bi sakupili hrabrosti i samostalno krenuli u digitalni marketing, dajte nam 140 (školskih) sati vremena jer točno toliko će našim predavačima trebati vremena da vas pretvore u profesionalce…specijaliste digitalnog marketinga…gurue društvenih mreža…doktore za digitalne probleme klijenata.

Unutar tog vremena, radit ćete na stvarnim, osobnim projektima I naučiti sve što je bitno za uspješno pripremanje, vođenje i analiziranje digitalne promocije.

Početak nastave nove grupe polaznika bit će u drugoj polovici travnja 2023.

Internet marketing i brendiranje – posao novog doba

Karijera u digitalnom marketing postala je jedna od najpoželjnijih današnjice jer nudi mnoštvo prilika uz dobru zaradu i slobodu odabira mjesta gdje ćete raditi. Odlične su vijesti da popularnost CUK-ove edukacije Internet marketinga I brendiranja i dalje raste te se grupe novih ciklusa predavanja brzo popunjavaju. Naši polaznici doista postaju kvalificirani stručnjaci za širok spektar poslova koje obuhvaća internet marketing.  Završavanjem ovog programa osposobljavanja u CUK-u stječete Uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu čime stečeno znanje dobiva dodatnu vrijednost I olakšava započinjanje poslovanja u digitalnom marketing. Osim znanja i prakse, na našim edukacijama steći ćete poznanstva i kontakte sa polaznicima koji dijele zajednički interes za daljnjim razvojem karijere u digtalnom marketingu. Osim navedenog, za ovu vrstu osposobljavanja HZZ putem vaučera u potpunosti sufinancira iznos edukacije nezaposlenim osobama.

 

Za više informacija o ovoj, ali I drugim CUK-ovim edukacijama, obratite nam se na info@cuk.hr ili na 043/241-298 ili 095/9099-214.

Poveznice:
internet marketing
  Vijesti i događanja - Sve