04. 10. 2022.
 
UPISI - upravljanje IoT sustavima

Znate li što je IoT: Kako će utjecati na budućnost?

IoT, zahvaljujući senzorima male potrošnje te koristeći umjetnu inteligenciju i napredne algoritme, optimizira i unapređuje gotovo sve aspekte našeg života.  Pojam Internet of Things ili internet stvari (u nastavku teksta IoT) se odnosi na povezivanje ljudi, uređaja, alata, proizvoda, poslovnih sustava, čitavih gradova pa i cijelog planeta pomoću interneta. Riječ je, dakle, o različitim vrstama uređaja koji su opremljeni senzorima i spojeni preko interneta kako bi mogli komunicirati međusobno, s nama, našom kućom, kako bi mogli pratiti naše aktivnosti i uvijek znati što je najbolje za nas u određenom trenutku, kako bi nas mogli savjetovati, upozoriti ili na kraju krajeva, sami obaviti neki posao.

Zvuči zanimljivo? Dok čekate posao u struci ili dok razmišljate o promjeni karijere, a zanima vas ovo o čemu ste sada čitali, navratite u CUK i  upišite naš program osposobljavanja za upravljanje IoT sustavima.

✔ Uvjerenje za upis zvanja u e-radnu knjižicu

✔ Program dostupan uz državni poticaj zapošljavanja uz HZZ vaučer za zaposlene i nezaposlene osobe 

✔ Program verificiran od strane Ministarstva

POČETAK NASTAVE: siječanj 2023. godine

U tijeku su UPISI za grupu polaznika za upravljanje IoT sustavima, a svi zainteresirani se mogu javiti na info@cuk.hr ili na broj 043/241-298 i 095/9099-214

  Vijesti i događanja - Sve