Košarica

o programu

Program Digitalna transformacija i održivost u posluživanju jela i pića osmišljen je za ugostiteljske djelatnike koji žele usvojiti suvremene vještine iz područja digitalne tehnologije i održivih praksi u posluživanje hrane i pića. Program se izvodi u hibridnom obliku, koji kombinira predavanja uživo, online nastavu i praktične radionice. Tijekom programa, polaznici će se upoznati s primjenom digitalnih alata (POS sustavi, sustavi za naručivanje, digitalne blagajne), kreiranjem održivih jelovnika, korištenjem lokalnih namirnica te smanjenjem otpada u ugostiteljstvu. Praktični dio programa provodi se kod poslodavca u ugostiteljskom objektu i/ili u posebno opremljenom ugostiteljskom praktikumu. Kroz praktične zadatke i primjere iz stvarnog rada, polaznici će steći sposobnosti koje se odmah mogu primijeniti u poslovanju. Program je idealan za konobare, kuhare, voditelje objekata, kao i sve koji žele modernizirati poslovanje, poboljšati korisničko iskustvo i istovremeno pridonijeti održivom poslovanju.

HZZ VAUČER ZA OBRAZOVANJE ZAPOSLENIH I NEZAPOSLENIH OSOBA

Program je u potpunosti pokriven vaučerom.

Turizam i ugostiteljstvo

Neformalni program obrazovanja za odrasle

  • Završena osnovna škola (razina kvalifikacije 1 prema HKO)
  • Navršenih 18 godina

100 nastavnih sati

  • Primjenjivati pravila posluživanja jednostavnih i složenih jela i pića
  • Primjenjivati pravila dekoracije i prezentacije jela pred gostom
  • Koristiti digitalne alate (POS uređaji, aplikacije za naručivanje i naplatu)
  • Kreirati i prilagođavati digitalne jelovnike
  • Upravljati otpadom i resursima u skladu s načelima održivosti
  • Primijeniti suvremene IKT alate u komunikaciji s gostima i internim procesima
  • Rješavati pritužbe gostiju profesionalno i u skladu s pravilima
  • Predložiti dodatnu ponudu tijekom prodajnog razgovora
  • Prezentirati dnevnu ponudu i usluge gostima
  • Efikasno upravljati narudžbama i resursima
  • Korištenjem lokalnih i održivih namirnica povećati kvalitetu i odgovornost u poslovanju

  • Održivo kreiranje jelovnika i koncepti posluživanja
  • Primjena tehnoloških alata u posluživanju jela i pića
  • Digitalizacija ugostiteljskih procesa
  • Implementacija održivih praksi u svakodnevni rad

Potvrda o stečenim kompetencijama/ishodima učenja

Program je moguće upisati putem HZZ vaučera, koji u potpunosti pokriva trošak programa.
CUKNI EDUKACIJU

Zanima vas ovaj program?

Pošaljite nam upit za dodatne informacije ili prijave na email

KONTAKTIRAJTE NAS
POSJETITE NAS

P. Preradovića 2/3

CUK Bjelovar NEWSLATTER grafika 1
CUKNI FORMU

Pošaljite nam poruku putem kontakt forme

    Ova stranica zaštićena je reCAPTCHA sustavom te se primjenjuju Googleova Pravila privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.

    Hi, Welcome back!
    Forgot Password?
    Don't have an account?  Register Now
    Sortiraj prema ocjeni
    Sortiraj prema narudžbi
    SORT By Author
    Sortiraj prema cijeni
    Sortiraj prema kategoriji