Košarica
Digitalna transformacija i održivost u posluživanju jela i pića
- Početna
-
- Neformalni programi obrazovanja odraslih
-
- Digitalna transformacija i odr ...
o programu
Program Digitalna transformacija i održivost u posluživanju jela i pića osmišljen je za ugostiteljske djelatnike koji žele usvojiti suvremene vještine iz područja digitalne tehnologije i održivih praksi u posluživanje hrane i pića. Program se izvodi u hibridnom obliku, koji kombinira predavanja uživo, online nastavu i praktične radionice. Tijekom programa, polaznici će se upoznati s primjenom digitalnih alata (POS sustavi, sustavi za naručivanje, digitalne blagajne), kreiranjem održivih jelovnika, korištenjem lokalnih namirnica te smanjenjem otpada u ugostiteljstvu. Praktični dio programa provodi se kod poslodavca u ugostiteljskom objektu i/ili u posebno opremljenom ugostiteljskom praktikumu. Kroz praktične zadatke i primjere iz stvarnog rada, polaznici će steći sposobnosti koje se odmah mogu primijeniti u poslovanju. Program je idealan za konobare, kuhare, voditelje objekata, kao i sve koji žele modernizirati poslovanje, poboljšati korisničko iskustvo i istovremeno pridonijeti održivom poslovanju.

HZZ VAUČER ZA OBRAZOVANJE ZAPOSLENIH I NEZAPOSLENIH OSOBA
Program je u potpunosti pokriven vaučerom.
- Završena osnovna škola (razina kvalifikacije 1 prema HKO)
- Navršenih 18 godina
- Primjenjivati pravila posluživanja jednostavnih i složenih jela i pića
- Primjenjivati pravila dekoracije i prezentacije jela pred gostom
- Koristiti digitalne alate (POS uređaji, aplikacije za naručivanje i naplatu)
- Kreirati i prilagođavati digitalne jelovnike
- Upravljati otpadom i resursima u skladu s načelima održivosti
- Primijeniti suvremene IKT alate u komunikaciji s gostima i internim procesima
- Rješavati pritužbe gostiju profesionalno i u skladu s pravilima
- Predložiti dodatnu ponudu tijekom prodajnog razgovora
- Prezentirati dnevnu ponudu i usluge gostima
- Efikasno upravljati narudžbama i resursima
- Korištenjem lokalnih i održivih namirnica povećati kvalitetu i odgovornost u poslovanju
- Održivo kreiranje jelovnika i koncepti posluživanja
- Primjena tehnoloških alata u posluživanju jela i pića
- Digitalizacija ugostiteljskih procesa
- Implementacija održivih praksi u svakodnevni rad
Zanima vas ovaj program?
Pošaljite nam upit za dodatne informacije ili prijave na email
P. Preradovića 2/3

Pošaljite nam poruku putem kontakt forme


Pretplatite se na naše novosti
Budite prvi i saznajte najnovije vijesti o našim programima!