Košarica
Ekološki pristupi u iskorištavanju hrane u kuharstvu
- Početna
-
- Neformalni programi obrazovanja odraslih
-
- Ekološki pristupi u iskorišt ...
o programu
Program omogućuje polaznicima stjecanje znanja i vještina za racionalno i ekološki prihvatljivo korištenje hrane u kuharstvu. Fokus je na održivim praksama u pripremi jela, smanjenju otpada, očuvanju resursa i društveno odgovornom ponašanju u ugostiteljstvu. Kroz teorijski i praktični dio, polaznici će učiti kako pripremati jela od ostataka hrane, organizirati zero waste kuhinju i primijeniti ekološke standarde u svakodnevnom radu.

HZZ VAUČER ZA OBRAZOVANJE ZAPOSLENIH I NEZAPOSLENIH OSOBA
Program je u potpunosti pokriven vaučerom.
Turizam i ugostiteljstvo
Neformalni program obrazovanja za odrasle
- Završena kvalifikacija na razini 4.1 u sektoru turizma i ugostiteljstva
- Najmanje 3 godine radnog iskustva u sektoru turizma i ugostiteljstva
50 sati
- Primijeniti osnovne standarde i zakonsku regulativu zaštite okoliša u kuhinji
- Osigurati racionalnu potrošnju energije, vode i resursa
- Racionalno koristiti kemijska i druga sredstva koja mogu štetno utjecati na okoliš
- Maksimalno iskoristiti namirnice i potrošni materijal
- Promicati društveno odgovorno ponašanje u kuhinjskim procesima
- Primijeniti odgovarajuće tehnike pripreme jela
- Gotoviti jela pravilnim odabirom termičke obrade
- Sortirati i odlagati kuhinjski otpad prema ekološkim standardima
- Promicati ekološka rješenja u gospodarenju otpadom
- Razviti svijest o zelenoj održivosti u kuhinjskim procesima
- Primijeniti principe potpunog iskorištavanja namirnica u pripremi jela
Potvrda o stečenim kompetencijama/ishodima učenja
Program je moguće upisati putem HZZ vaučera, koji u potpunosti pokriva trošak programa.
CUKNI EDUKACIJU
Zanima vas ovaj program?
Pošaljite nam upit za dodatne informacije ili prijave na email
POSJETITE NAS
P. Preradovića 2/3

CUKNI FORMU
Pošaljite nam poruku putem kontakt forme


CUKNI INFORMACIJE
Pretplatite se na naše novosti
Budite prvi i saznajte najnovije vijesti o našim programima!
00+
Godina poslovanja
00+
Polaznika u posljednjih 15 godina
00+
Obrazovnih programa
Hi, Welcome back!