23. 04. 2024.
 
Vrtlarica u Bjelovaru - radionica Zero waste gardening (Vrtlarenje bez otpada)

Dragi ljubitelji prirode i vrtlarenja,

najavljujemo jedinstvenu priliku za sudjelovanje na radionici najpoznatije hrvatske vrtlarice, Kornelije Benyovsky Šoštarić! Pridružite nam se na radionici pod nazivom "Zero waste gardening (Vrtlarenje bez otpada)", koja će se održati u subotu, 11. svibnja u 11:00 sati na lokaciji Borik. Ovo je vaša prilika da naučite kako uzgajati zdravu hranu čak i u urbanim sredinama, koristeći praktične savjete i tehnike organskog uzgoja koje će podijeliti diplomirana inženjerka agronomije Kornelija Benyovsky Šoštarić, stručnjakinja za vrtlarstvo. Naučit ćemo kako odabrati najbolje sjeme, pripremiti tlo, njegovati biljke i brinuti se o njihovom zdravlju na održiv način. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni vrtlar, ova radionica pružit će vam vrijedne informacije i savjete za pokretanje ili poboljšanje vašeg vlastitog organskog vrta. Borik, bjelovarska park šuma, predstavlja idilično okruženje za našu nadolazeću radionicu. Ova prekrasna prirodna oaza pruža savršen ambijent za povezivanje s prirodom dok učimo o organskom vrtlarstvu.

Prijave su otvorene, a mjesto možete osigurati slanjem svoje prijave na cuk@cuk.hr (ime i prezime, e-mail, broj telefona, OIB i adresa). Cijena radionice po osobi iznosi 25,00 eura, a sav potreban materijal je osiguran.

Pridružite nam se na ovoj inspirativnoj radionici i postanite dio pokreta za očuvanje okoliša i zdravlja, kako osobnog tako i planetarnog. Vidimo se na radionici!

Dakle, rezervirajte subotu, 11. svibnja, za druženje u prirodi i naučite kako vrtlariti bez otpada u prekrasnom okruženju parka šume Borik. Ova radionica ne samo da će obogatiti vaše znanje o održivom uzgoju hrane, već će vam omogućiti i da uživate u ljepoti prirode Bjelovara. Vidimo se tamo!

  Vijesti i događanja - Sve