26. 03. 2024.
 
Prijave za sudjelovanje u studijskom putovanju projektne aktivnosti Selo budućnosti

Poštovani poljoprivrednici, imamo izvanrednu priliku za vas! 

Pozivamo vas da se prijavite za sudjelovanje na studijskom putovanju "Selo Budućnosti", koje će se održati od 8. do 11. travnja, s posjetom Murskoj Soboti (Slovenija) i okolnim mjestima.

 Broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavom!

Troškovi putovanja, smještaja i obroka sufinancirani su sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za ruralni razvoj: Europa ulaže u poljoprivredna područja kroz mjeru tehničke pomoći - podmjera 20.2. "Podrška za osnivanje i upravljanje Nacionalnom ruralnom mrežom". 

Nositelj projektne aktivnosti je CUK Bjelovar, zajedno sa partnerima Gradom Bjelovarom, LAG-om Sjeverna Bilogora i Fakultetom agrobiotehničkih znanosti Osijek. 

Sudionici će imati izvanrednu priliku sudjelovati u stručnim panelima i radionicama, gdje će biti predstavljeni primjeri dobre prakse. Osim toga, bit će organizirani obilasci lokacija na kojima se primjenjuju najnovije tehnike i strategije. Ovo je izvrsna prilika za umrežavanje s poljoprivrednicima i stručnjacima te razmjenu iskustava i ideja. Uz stručna predavanja i interaktivne diskusije, sudionici će dobiti dublji uvid u ključne teme i izazove koji oblikuju budućnost poljoprivrede.

Ne propustite priliku postati dio ove inovativne priče o ruralnom razvoju!  Za prijavu i više informacija, obratite se na broj telefona 043/241-298 ili putem e-maila cuk@cuk.hr ili lag.sjeverna.bilogora@gmail.com. Molimo vas da prilikom prijave navedete svoje ime i kontakt broj telefona ili mobitela.

Prijavite se i budite dio budućnosti ruralnih područja! 

  Vijesti i događanja - Sve