11. 09. 2023.
 
Zbrda zdola Rock Festival: Bjelovar se sprema za nezaboravan vikend rock glazbe!

Nakon uzbudljive press konferencije koja je održana 11. rujna 2023. godine, Zbrda zdola Rock Festival još jednom je pokazao da će Bjelovar biti epicentar rock and rolla od 15. do 16. rujna na Trgu hrvatskih branitelja, poznatom kao bjelovarski Radićev. Ovaj dvodnevni glazbeni spektakl najavljuje se kao nezaboravan događaj za ljubitelje rock glazbe.

Ova press konferencija nije bila samo najava nezaboravnog rock vikenda koji će osvježiti Bjelovar, već I prilika da upoznate ključne aktere festivala, izvođače, organizatore i volontere koji su sve ovo omogućili.

Pokrovitelj ovog dvodnevnog događanja je Ministarstvo kulture i novih medija, TZ Bjelovarsko-bilogorske županije te sponzori i donatori: Carlsberg, Hidroregulacije, Grupa Coner i Caffe bar i pizzeria Carica.

Na konferenciji su sudjelovale ključne osobe koje stoje iza festivala: Ivana Hrpalo, ravnateljica CUK-a Bjelovar koja je predstavila festival i što sve možemo očekivati idući vikend u Bjelovaru na Trgu hrvatskih braniteljA. Bojan Gatalica, bandleader Gustog soka, otkriva što vas očekuje od glazbenih nastupa, I  Jelena Nekvapil, predstavnica volontera koji su uključeni u organizaciju festivala, koja je podijelila svoje iskustvo i motivaciju za volontiranjem na ovom festivalu.

Tijekom konferencije održan je I akustični glazbeni nastup ekipe iz Hotela Korzo, kojim su nas uveli u pravu rock atmosferu.

Zbrda zdola Rock Festival je dvodnevni glazbeni događaj koji slavi raznolikost rock glazbe i mlade talente. Organiziran od strane Bjelovarskog Centra za cjeloživotno učenje i kulturu (CUK), festival okuplja izvanredne izvođače i publiku iz cijelog Bjelovara i šire.

PROGRAM ROCK FESTIVALA ZBRDA ZDOLA

Petak 15.9. - Dan prvi

Prvi dan festivala, 15. rujna, donosi nevjerojatne izvođače i nezaustavljivu energiju. Na pozornici ćemo vidjeti sljedeće bendove:

  • Hotel Korzo - Bjelovarski ponos, spreman za nevjerojatan nastup.   
  • Fyu - Eklektičan spoj različitih glazbenih utjecaja koji će vas provesti kroz glazbeno putovanje.
  • Šarena Pojava - Pjevaju našim srcima.
  • Petar Punk - Sirovi i opaki punk koji će vas ostaviti bez daha.

Subota 16.9. - Dan drugi

Drugi dan festivala, 16. rujna, obećava još više uzbuđenja i strastvenih izvedbi. Subotnji lineup uključuje:

The Hahas and The Blablas - Zagrebački novi bend koji miješa new wave, punk i garage.

Jabadera - Alt-rock bend iz Zagreba.  

Donkey Hot - Ovaj bend iz zapadnog Zagreba i Zaprešića donosi nevjerojatnu glazbenu eksploziju.

Gusti Sok - Pop/rock bend iz Bjelovara koji će vas osvojiti svojim zvukom.

 

    Them Moose Rush - Progressive rock bend bez premca.

Koncerti će početi svake večeri u 20 sati i trajat će do ranih jutarnjih sati. Očekuje se da će Trg hrvatskih branitelja biti ispunjen energijom i strašću za rock glazbom.

Ivana Hrpalo, ravnateljica CUK-a Bjelovar, poziva sve posjetitelje:

    "Dragi ljubitelji rock glazbe i građani Bjelovara, pozivam vas da se pridružite nevjerojatnom vikendu koji smo pripremili za vas na Zbrda zdola Rock Festivalu. Ovaj festival je rezultat truda i strasti mnogih ljudi koji žele podijeliti ljubav prema rocku s našim gradom. Bit će to vikend pun energije, strasti i izvanredne glazbe. Ne propustite priliku biti dio ove nevjerojatne priče. Vidimo se na Radićevom!"

Za više informacija, posjetite naše stranice društvenih mreža:

FB: festival.zbrdazdola

IG: zbrdazdola_rockfestival

  Vijesti i događanja - Sve