14. 09. 2023.
 
Upisi u program osposobljavanja za poslove Internet marketing i brendiranje

Upis u program osposobljavanja za poslove Internet marketinga i brendiranja u Centru za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar donosi brojne prednosti i zanimljivosti!

Prednosti programa:

  • Rastuća Potražnja: Internet marketing i brendiranje su užareni sektori u današnjem digitalnom dobu, pružajući konstantne mogućnosti zapošljavanja.
  • Fleksibilna Nastava: Program nudi online nastavu, što znači da možete učiti iz udobnosti svog doma uz priliku za povremene susrete u Centru za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar.
  • Certifikacija: Nakon uspješnog završetka programa, stječete certifikat koji vas čini konkurentnijim na tržištu rada.
  • Vaučer HZZ-a: Imaš priliku koristiti vaučer Hrvatskog zavoda za zapošljavanje (HZZ) za financiranje ovog programa, bez obzira na svoj trenutačni zaposlenički status.

Deficitarnost Zanimanja: Internet marketing i brendiranje su esencijalne komponente suvremenog poslovanja. Deficitarnost ovih zanimanja znači da će poslodavci aktivno tražiti stručnjake s ovim vještinama. Imate priliku postati takav stručnjak!

Upisi i Početak Nastave: Trenutno su otvoreni upisi u program, ali mjesta su ograničena. Požurite i osigurajte svoje mjesto! Nastava počinje krajem rujna.

Neovisno jeste li zaposleni ili nezaposleni, ovaj program je prilika za vas da steknete znanja koja će vas istaknuti na tržištu rada. Prijavite se odmah i investirajte u svoju budućnost!

Za sve informacije i prijavu, kontaktirajte nas na  info@cuk.hr ili na 043/241-298.

Napravite korak prema uspješnoj karijeri u Internet marketingu i brendiranju s Centrom za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar!

  Vijesti i događanja - Sve