Geoinformacija: Učimo zajedno o svijetu oko nas 

UVJETI UPISA: Ako ste završili srednju školu u sektorima poput graditeljstva, elektrotehnike, strojarstva, šumarstva, ili grafičke tehnologije, imate priliku stupiti u svijet Geoinformacijske Infrastrukture.

TRAJANJE I NAČIN NASTAVE: Program traje 125 sati. 100 sati provodit ćemo zajedno, učitići o procesima i vještinama koje čine temelj Geoinformacije. Preostalih 25 sati namijenjeno je samostalnom radu i praktičnom vježbanju.

KOMPETENCIJE KOJE SE STJEČU PROGRAMOM

- Prikupiti podatke primjenom geoinformatičkih postupaka.

- Prikupiti podatke potrebne za izradbu proizvoda iz službenih državnih evidencija.

- Numerički obraditi podatke.

- Grafički obraditi podatke.

- Primijeniti geodetske i geoinformatičke postupke pri izradi i održavanju prostorne baze podataka.

- Obraditi podatke primjenom geoinformatičkih postupaka.

- Predočiti podatke u obliku planova, karata i kartama srodnih prikaza.

- Prikazati podatke primjenom geoinformatičkih postupaka.

- Primijeniti IKT u izradi i održavanju prostorne baze podataka.

- Primijeniti IKT u prikupljanju, obradi i prikazivanju prostornih podataka.

ZAVRŠETAK PROGRAMA: Nakon uspješnog završetka, osvajate 5 CSVET bodova i dobivate Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije Geoinformacijska infrastruktura koje se upisuje u e radnu knjižicu.

HZZ VAUČER ZA OBRAZOVANJE ZAPOSLENIH I NEZAPOSLENIH OSOBA:  Nemojte brinuti o troškovima - program je u potpunosti pokriven vaučerom Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

PRIJAVI SE ODMAH: info@cuk.hr ili 043/241-298

KLJUČNE PREDNOSTI POLAZNIKA KOJI ZAVRŠE PROGRAM:

- Stručnost u geoinformacijama: Polaznici će steći duboko razumijevanje geoinformatičkih postupaka i tehnika, čime će postati stručnjaci u ovoj ključnoj industriji.

- Praktične vještine: Program naglašava praktično iskustvo, omogućavajući polaznicima da primijene svoje znanje u stvarnom svijetu.

- Pristup tržištu rada: S certifikatom o osposobljavanju, polaznici će imati konkurentske prednosti na tržištu rada u sektorima poput geodezije, građevinarstva i geoinformacija.

- Povećane karijerne mogućnosti: Geoinformatička infrastruktura je sveprisutna, pružajući polaznicima priliku za širok spektar karijernih opcija.

- Mogućnost samozapošljavanja: Polaznici mogu iskoristiti svoje znanje za pokretanje vlastitih projekata u području geoinformacija i stvaranje vlastitih poslovnih prilika.

- Održivost i zelena budućnost: Razumijevanje geoinformacija pomaže u očuvanju okoliša i doprinosi zelenijoj i održivijoj budućnosti.

- Mreža kontakata: Tijekom programa, polaznici će imati priliku povezati se s kolegama i stručnjacima u industriji, što može biti korisno za buduće suradnje i poslovne prilike.

- Osnaživanje znanjem: Stečenim znanjem i vještinama, polaznici će osjećati veće samopouzdanje u svojoj profesionalnoj karijeri i svakodnevnom životu.

 

Zanima vas Geoinformacijska infrastruktura?

Pošaljite nam upit za dodatne informacije i prijavu

  Cjeloživotno učenje - Sve