30. 06. 2023.
 
Čarolija u Stvaranju: Novi Film iz Male Škole Animiranog Filma Ulazi u Završnu Fazu

Uzbudljiva vijest iz CUK-ove Male Škole Animiranog Filma! Nakon intenzivnog i kreativnog rada, radionica animiranja za najmlađe, pod vodstvom mentora Sandre Totha, uskoro će predstaviti svoj najnoviji uradak - animirani film koji je trenutno u završnoj fazi produkcije.

Ova jedinstvena radionica za djecu osnovnoškolske dobi nije samo mjesto gdje se uče osnove animacije, već i platforma na kojoj mladi umjetnici stvaraju vlastite svjetove, ispunjene maštovitošću i kreativnošću. Novi film, čiji detalji još uvijek nisu otkriveni, već sada budi znatiželju iščekivanja.

Proces stvaranja filma uključuje sve faze animacije, od osmišljavanja koncepta, pisanja priče, crtanja storyborda, razrade vizuala, animiranja, snimanja glasova, zvukova pa sve do montaže. Svaka faza ima svoju važnost, a polaznici Male Škole Animiranog Filma imaju priliku iskusiti svaki korak pod pažljivim mentorstvom i vodstvom stručnjaka.

Nema sumnje da će novi film donijeti svježu perspektivu, maštovite likove i priču ispričanu kroz dječje oči i kreativnost. Sudjelovanje polaznika u stvaranju ovog filma predstavlja ne samo priliku za učenje već i za razvijanje vještina, izražavanje individualnosti i stvaranje trajnih sjećanja.

S obzirom na dosadašnji uspjeh polaznika Male Škole Animiranog Filma, ne možemo dočekati trenutak kada će njihovo najnovije remek-djelo osvanuti na ekranima. Sljedeći korak je produkcija, gdje će se svaki trenutak posvetiti dovršavanju ovog posebnog projekta.

Svi mi, zajedno s njihovim mentorom Sandrom Tothom, s nestrpljenjem iščekujemo rezultate njihovog truda i kreativnosti. U CUK-ovoj Maloj Školi Animiranog Filma, svaki kadar je prilika za otkrivanje čuda animiranog svijeta. Ostanite s nama kako biste saznali više o ovom izuzetnom projektu koji će nas sigurno oduševiti i inspirirati!

  Vijesti i događanja - Sve