03. 01. 2023.
 
Čudesna Priča CUK-ove Male Škole Animiranog Filma: Gostovanje na Dobro jutro Hrvatska!

Uzbudljive vijesti o uspjehu CUK-ove radionice Male škole animiranog filma proširile su se poput vijesti koje čak i vrapci na grani znaju! A danas, ova priča o kreativnosti i talentu doseže nove visine jer su ravnateljica CUK-a Bjelovar, Ivana Hrpalo, voditelj i mentor polaznika Male škole animiranog filma, Sandro Toth, te talentirana polaznica Jana Kubaček, bili gosti u popularnoj emisiji "Dobro jutro Hrvatska" na HRT-u.

Uzbuđenje i radost nisu mogli ostati neprimijećeni, a njihovo gostovanje bilo je prilika da se podijele inspirativne priče i iskustva koja su proizašla iz ove jedinstvene radionice. Cijela zemlja ima priliku saznati o čarima animiranog svijeta koje stvaraju mladi umjetnici pod vodstvom mentora Sandra Totha.

Ravnateljica CUK-a Bjelovar, Ivana Hrpalo, izrazila je zahvalnost što je imala priliku podijeliti uspjeh Male škole animiranog filma s publikom "Dobro jutro Hrvatska". Naglasila je važnost podrške koju CUK pruža mladim talentima i izrazila ponos zbog postignuća polaznika.

Sandro Toth, voditelj i mentor, podijelio je svoje strastveno vođenje radionice te naglasio kako se svaki polaznik potiče na individualno izražavanje i stvaranje vlastitog animiranog filma. Gledatelji su imali priliku čuti o procesu stvaranja animacija i svjedočiti pravom čaroliji koja se događa unutar radionice.

Jana Kubaček, jedna od talentiranih polaznica, dijelila je svoje iskustvo i entuzijazam za svijet animacije. Njezina priča svjedoči o tome kako se kroz ovu radionicu ne samo razvijaju vještine animacije, već se i potiče kreativnost, suradnja i samopouzdanje kod mladih umjetnika.

Hvala emisiji "Dobro jutro Hrvatska" na pozivu i prilici da dijelimo ove inspirativne trenutke s gledateljima. CUK-ova Mala Škola Animiranog Filma oduševljava i nadmašuje očekivanja, stvarajući nezaboravna iskustva za buduće generacije animacijskih genijalaca.

  Vijesti i događanja - Sve