01. 12. 2022.
 
ERASMUs+ projekt Volita obavijest o početku nastave

Poštovane polaznice, poštovani polaznici

Erasmus+ programa projekta VolIta, tečaja i usavršavanja talijanskog jezika razine A1.

Dobro došli u Centar za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar i najljepša hvala što ste potvrdili Vašu prijavu za sudjelovanje u programu tečaja talijanskog jezika.

U privitku dostavljamo raspored nastave za vašu grupu. Ljubazno molimo da raspored sačuvate kako biste mogli redovito polaziti predavanja i izvršavati svoje obveze prema programu.

Izvođenje nastavnog programa započinje u četvrtak, 8. prosinca 2022.g. i traje do 3. ožujka 2023.godine. Nastava će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom, online, putem platforme ZOOM u vremenu od 9:00 do 12:00 sati. Molimo Vas da se na nastavu putem ZOOM-a spajate koristeći uvijek iste poveznice:

Meeting ID: 718 199 6823

PASS: CUKBJ

Sugeriramo da se na nastavu spajate koristeći ZOOM u internet pregledniku – klik na Join u gornjem desnom kutu - upis Meeting ID + PASS – nakon toga pričekajte da vas pustimo u našu online učionicu.

Molimo da se u virtualnu učionicu prijavite nekoliko minuta prije početka nastave, kako bismo s nastavom mogli započeti na vrijeme. Kada Vas predavač/ica pusti u virtualnu učionicu, molim da evidentirate svoje sudjelovanje tako što ćete se upisati u Chat (npr. Petar Perić se uključuje). Chat se otvara tako da pomaknete miš preko ekrana aplikacije, čime se otvara izbornik s alatima u dnu ekrana. Kliknite na Chat i na desnoj strani će se otvoriti bijelo polje u dnu kojega je traka u koju možete upisati svoje pitanje ili poruku.

Prvo predavanje održat će se 8. prosinca 2022.g. od 9:00 – 12:00 sati i na njemu ćete saznati detaljne informacije o predavačima, programu, metodologiji i ispitu.

Po završetku programa, da bi ostvarili pravo na uvjerenje koje se upisuje u e-radnu knjižicu, polaznici su dužni položiti ispit o kojem ćete biti obaviješteni od strane vašeg predavača tijekom narednih predavanja.

Molimo da tijekom polaženja ovog programa izvršavate svoje obveze, a pogotovo da:

Redovito polazite nastavu i predavanja – svaki polaznik može izostati 14 sati od ukupnog broja nastavnih sati za program talijanskog jezika (ukupan broj sati: 140)

Prilikom ulaska u ZOOM virtualnu učionicu upišete u chat svoje uključenje u nastavu

Veselimo se našoj zajedničkoj suradnji!

  Vijesti i događanja - Sve