08. 12. 2022.
 
ERASMUS + projekt VolIta - početak nastave

Danas je počela nastava iz tečaja talijanskog jezia razine A1 za sudionike projekta VolIta.

Polaznici su odabrani metodom prijave koju smo odradili u suradnji sa lokalnim podružnicama HZZ-a. Predavanja će se odvijati 3 puta tjedno u razdoblju od 9:00 do 12:00 sati. U slučaju propuštanja termina svi polaznici dužni su dostaviti opravdani razlog neprisutnosti opravdati razumnim razlogom.

Progovorite jezikom nekih od najvećih umjetnika svijeta! Od Dantea do Fellinia, talijani su imali važnu ulogu u cjelokupnoj ljudskoj povijesti. Na tečaju Talijanski jezik - razina A1.1 upoznat ćete osnove talijanskog jezika. Učeći riječi i izraze koji se u talijanskom najčešće koriste, obogatit ćete svoj vokabular i usporedno, s lakoćom, svladati gramatiku kroz lekcije koje su tematski osmišljene.

CUK-ov tečaj talijanskog jezika koncipiran je tako da vam pruže sve što je neophodno kako biste progovorili strani jezik. Tečaj sadrži teoriju, ali naglasak stavlja na praksu - na mnoštvo kvizova, zadataka i vježbi  prilagođeni vašoj individualnoj razini i napretku i sve to uz pomoć mentorice i predavačice.

Pošto se učenje jezika temelji na ponavljanju, pripremili smo vam veliki broj zanimljivih i interaktivnih kvizova, testova i zadataka na kraju svake lekcije i svake razine. Lista nepoznatih riječi vas također čeka, ne samo nakon svake završene cjeline, već je integrirana u sve lekcije i tijekom cijelog trajanja tečaja. Svaka lekcija sadrži i audio snimke koje će vam pomoći svladati pravilan izgovor riječi. Rječnik je integriran u lekcije, tako da u svakom slučaju možete saznati značenje neke riječi i čuti audio snimku izgovora. 

Svim polaznicima želimo puno uspjeha.

  Vijesti i događanja - Sve