29. 08. 2022.
 
Pozdravi ljeto plesom i pokretom uz BRLOG koncert

Postoji li ljepši način za ispratiti ljeto uz ples i glazbu? CUK se pobrinuo da završnicu Bjelovarskog kulturnog ljeta dočekamo uz BRLOG koncert, genijalni interaktivni koncert za djecu i njihove obitelji.

Prvi rujanski vikend započnite plesom i pokretom u našem bjelovarskom BOHO parku gdje se u subotu 3. rujna u 11:00 sati održava interaktivni plesno-glazbeni BRLOG koncert. Koncert je namijenjen za djecu i njihove obitelji s ciljem kreativnog izražavanja kroz pokret i ples.

Brlog koncert nastao je u SHOOMA kolektivu koji svoje programe usmjerava na umjetničke formate plesa i pokreta pod vodstvom Irme Unušić, a najmlađima približava ples kroz umjetničke sadržaje isprepletene igrom i razvojem kreativnosti kroz pokret. Specifičnost ove predstave je ta što publika aktivno sudjeluje u predstavi što posljedično djeluje na razvoj svijesti i samopouzdanja. Osim samog pokreta i plesa, u fokusu predstave je i glazba sa BRLOG albuma, čijom će izvedbom uživo glazbenici iz banda „Cura i dečko“ i autorica Irma Unušić motivirati publiku na slušanje, pokretanje i jednostavno uživanje u slobodi pokreta.

U predstavi jednako tako mogu uživati i roditelji što je odlična prilika za zbližavanje i zajedničko uživanje u umjetnosti plesa i kazališta prije početka školske godine i svih obaveza koje čekaju vaše mališane, a CUK vas poziva da izvedete svoje mališane na događanje koje sigurno neće zaboraviti.

U slučaju kiše, ovaj interaktivno-plesni događaj održat će se u multimedijskoj dvorani Željko Sabol na 2. katu Muzeja grada Bjelovara.

  Vijesti i događanja - Sve