14. 09. 2023.
 
Upisi u program edukacije za djelomičnu kvalifikaciju knjigovodstva

Upis u program osposobljavanja za djelomičnu kvalifikaciju za knjigovođu u Centru za cjeloživotno učenje i kulturu (CUK) Bjelovar donosi brojne prednosti i obećavajuće izglede!

Prednosti programa:

  • Stabilna Potražnja: Knjigovodstvo je vitalna komponenta svakog poslovanja, što znači da uvijek postoji potražnja za stručnjacima u ovom području.
  • Praktično Znanje: Program vam pruža priliku da steknete konkretne vještine i znanja potrebne za obavljanje knjigovodstvenih poslova.
  • Kvalifikacija: Nakon završetka programa, dobit ćete certifikat koji vas čini spremnima za zapošljavanje u ovom sektoru.
  • Knjigovodstvo je sektor koji je manje osjetljiv na ekonomske promjene, pružajući stabilnost u karijeri.

Upisi i početak Nastave: Trenutno su otvoreni upisi u program, a nastava počinje krajem mjeseca rujna. S obzirom na ograničeni broj mjesta, preporučujemo da se prijavite što prije kako biste osigurali svoje mjesto.

Nastava u CUK-u: Nastava se održava u udobnom okruženju Centra za cjeloživotno učenje i kulturu u Bjelovaru, što vam omogućuje interakciju s predavačima i kolegama.

Izgledi za zapošljavanje: S ovom kvalifikacijom, otvaraju se vrata za raznolike poslove u knjigovodstvu i financijama, što uključuje pozicije knjigovođa, financijskih analitičara i mnoge druge.

Otvorite vrata svojoj budućnosti u svijetu knjigovodstva s CUK-om Bjelovar! Za dodatne informacije i prijavu, obratite se našem timu na info@cuk.hr ili na 043/241-298.

Ne čekajte - započnite svoju putanju prema uspješnoj karijeri kao knjigovođa već sada!

  Vijesti i događanja - Sve