23. 09. 2021.
 
Upisi u program digitalnog marketinga

Želite naučiti sudjelovati u izradi internet strategije i oglašivačke kampanje? Izraditi oglasni sadržaj za mrežne stranice? Oglašavati sadržaje i koristiti društvene mreže u marketinške svrhe? Analizirati mrežne stranice i interpretirati rezultate? Sve navedeno i još mnogo toga naučite i savladajte uz naš program osposobljavanja za poslove digitalnog marketinga.

Digitalni marketing je naziv za aktivnosti kojima je cilj oglašavanje proizvoda i usluga putem digitalnih medija. Među brojnim terminima koje se koriste za ovu vrstu oglašavanja, nalazimo i oglašavanje na internetu, web marketing, online marketing, internet marketing, ili pak skraćene nazive i-marketing i eMarketing.

Danas, kada su više no ikada prije, prodaju, oglašavanje i informiranje preuzeli digitalni kanali, znanje i vještine digitalnog marketinga vode do poboljšanja rada, pristupu većem broju korisnika i klijenata te predstavljaju neophodno znanje svake ustanove, tvrtke i organizacije. Budite u korak s vremenom, konkurentni na tržištu i uključeni u proces cjeloživotnog učenja.

Program je verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja i upisuje se u e-radnu knjižicu!

 

Za više informacija, molimo Vas da kontaktirate nas na:

info@cuk.hr ili kontakt@cuk.hr

043 241 298 ili 095 909 9214

  Vijesti i događanja - Sve