08. 10. 2021.
 
Predstava “Konglomeracija - izbor iz autorskih predstava Saše Anočića”

U sklopu BOK festa, predstava Konglomeracija u izvedbi Teatra Exit Zagreb trebala se održati u rujnu, no zbog epidemiološke situacije, predstava se morala odgoditi za listopad. Kao što je bilo najavljeno u rujnu, predstava Konglomeracija održat će se 17. listopada (nedjelja) u Domu kulture s početkom u 20 sati.

Cijela večer je posvećena Saši Anočiću, a izvest će se scene iz nekih od njegovih predstava. Večer je posvećena uspomeni na prerani odlazak velikog kazališnog redatelja. U sklopu predstave, igrat će: ansambli predstava Kauboji, To samo Bog zna, Gospodin NOUbadi, Niko i ništ te Smisao života gospodina Lojtrice.

Sve predstave na ovogodišnjem BOK-u pod pokroviteljstvom su Grada Bjelovara, Ministarstva kulture i medija, medijskog sponzorstva Mozaik media te sponzora Konobe Feral, Zagrebačke pivovare, Image Entera i Erste banke

Svi zainteresirani mogu rezervirati svoju kartu osobno - na adresi Petra Preradovića 2/3 (3. kat, između dvije Erste banke), e-mailom - info@cuk.hr ili telefonski na 043 241 298.

  Vijesti i događanja - Sve