11. 10. 2022.
 
Zašto nakon edukacija iz Internet marketinga polaznici izlaze iz CUK-a sa smješkom?

Uspješno je završen još jedan ciklus CUK-ove edukacije iz Internet marketinga i brendiranja pod mentorstvom Ele Naranđe, a polaznici grupe su obrane svojih završnih radova proslavili, a kako drugačije nego uz kavu na obližnjoj terasi.

I ovakvi osmjesi nakon završene edukacije iz Internet marketinga i brendiranja, nisu iznimka. Osim što se grupe za nove cikluse predavanja popune u ekspresnom roku, polaznici tijekom edukacija postaju pravi mali marketinški tim koji nauči kako uspješno raditi na digitalnoj promociji, brendiranju, oglašavanju i komunikaciji.

Ako vam fali svježeg znanja iz ovog područja kako bi sakupili hrabrosti i samostalno krenuli u digitalni marketing, dajte nam 140 (školskih) sati vremena jer točno toliko će našim predavačima trebati vremena da vas pretvore u profesionalce…specijaliste digitalnog marketinga…gurue društvenih mreža…doktore za digitalne probleme klijenata.smile

Unutar tog vremena, radit ćete na stvarnim, osobnim projektima I naučiti sve što je bitno za uspješno pripremanje, vođenje i analiziranje digitalne promocije.

Internet marketing i brendiranje – posao novog doba

Karijera u digitalnom marketing postala je jedna od najpoželjnijih današnjice jer nudi mnoštvo prilika uz dobru zaradu i slobodu odabira mjesta gdje ćete raditi. Odlične su vijesti da popularnost CUK-ove edukacije Internet marketinga I brendiranja i dalje raste te se grupe novih ciklusa predavanja brzo popunjavaju. Naši polaznici doista postaju kvalificirani stručnjaci za širok spektar poslova koje obuhvaća internet marketing.  Završavanjem ovog programa osposobljavanja u CUK-u stječete Uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu čime stečeno znanje dobiva dodatnu vrijednost I olakšava započinjanje poslovanja u digitalnom marketing. Osim znanja i prakse, na našim edukacijama steći ćete poznanstva i kontakte sa polaznicima koji dijele zajednički interes za daljnjim razvojem karijere u digtalnom marketingu. Osim navedenog, za ovu vrstu osposobljavanja HZZ putem vaučera u potpunosti sufinancira iznos edukacije nezaposlenim I zaposlenim osobama.

Za više informacija o ovoj, ali I drugim CUK-ovim edukacijama, obratite nam se na info@cuk.hr ili na 043/241-298 ili 095/9099-214.

  Vijesti i događanja - Sve